Siivouspalvelu

Siivouspalveluja ammattitaidolla yksityisille sekä yrityksille.

Siivouspalvelumme perustuu ehdottomaan luotettavuuteen ja hyvään ammattitaitoon. Palvelumme lähtökohtana on asiakkaan toivomusten kuunteleminen ja toiminta asiakkaan tarpeiden mukaan. Siistit toimitilat ja koti antavat sinulle mahdollisuuden keskittyä siihen mitä haluat tehdä.

Kotisiivous tuo helpotusta arjen kiireeseen ja silloin on mukava palata puhtaaseen kotiin työpäivän päätteeksi. Siivous suoritetaan säännöllisesti viikoittain, joka toinen viikko tai neljän viikon välein. Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kotitalousvähennyksen ansiosta voit vähentää 60 % siivouksen hinnasta verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä 

Pesuparatiisi kuuluu sosiaalihuoltopalveluntarjoajiin. Kotipalvelu on arvonlisäverotonta sosiaalipalvelua, kun asiakkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi sairauden, vamman tai ikääntymisen vuoksi. Voimme tarjota kotisiivouksen ja arjen auttamisen palveluja arvonlisäverottomana jolloin verottomuus pudottaa palvelusta maksettavaa hintaa 24 %.

Toimisto, - ja taukotilojen siivous sekä muiden yrityksen tilojen puhdistaminen luo miellyttävän ja viihtyisän työympäristön. Siivousohjelma suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitamme osana palveluita myös:

  • Wc- ja käsipaperit
  • Nestesaippuat
  • Roskasäkit
  • Vaihtomatot

Ota rohkeasti yhteyttä niin sovimme parhaan mahdollisen siivous järjestelyn juuri sinulle!

Yksittäissiivoukset (min 2 h)47 €/h
Sopimussiivoukset45 €/h
Ikkunoiden pesut47 €/h
Muutto- ja loppusiivoukset45 €/h

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency